Неймовірний смак, який не приготуєш вдома - це англійський сніданок. Ніжна яєчня з апетитними ковбасками зі свинини - це квінтесенція смаку. Разом подається з картоплею фрі та щойно зробленим овочевим салатом.
Ніжні мисливські ковбаски в поєднанні зі спокусливим плавленим сиром — відмінне частування до сніданку чи вечері. Ароматна рукола додасть до вашої страви оригінального приємного смаку.
Вишуканість — це тонке поєднання м’яса курки зі справжнім беконом. Особливим його робить фірмова заправка від шеф-кухаря, найсвіжіша рукола та італійський твердий сир — пармезан.
Ніжні ароматні сирники — ідеальний варіант сніданку, особливо корисний для діток. Молочний смак сиру гармонічно можна поєднувати з фруктами чи шоколадом.
До бокалу вашого улюбленого влучно підійде сирне плато з ніжним фріко, вершковим брі та пікантною горгонзолою. Разом подається паштет з індички та грисині в поєднанні з малиновим соусом та українським медом.
Справжній джентльменський набір для розважливого частування — це атлантичний оселедець зі справжньою українською смаженою картоплею та свіжим огірком. Нам вдалося поєднати страву з традиційною класикою сучасників та козаків, додали ще терте сало та житні грінки.
Німецька традиційна закуска: паштет із качиної печінки на обсмаженому тапасі власного випікання зі шматочком пікантного блакитного сиру, що подається з листом руколи та соусом бальзамік.
Неформальний варіант бургера: соковита котлета з телятини та свіжий лист айсбергу поєднуються зі слайсом солодкої груші.
Подається бургер разом із журавлиним соусом власного приготування та блакитним сиром.
Смажене на часниковій олії та протушковане з вершковим та соєвим соусами м’ясо мідій загортається в доведену до димкової скоринки на вуглях домашню булочку. Для додаткової свіжості подається з листом салату та кільцем солодкого томату.
У домашню фірмову булочку, що доводиться до димкової скоринки на вуглях, додають лист салату, кільця солодкого томату, солоний огірок, свинячу соковиту котлету та пікантний бекон зі скоринкою. Разом подаються запашна картопля фрі та домашній соус айолі.
Тандем шинкованої капусти та огірка, заправлений українською соняшниковою олією, ідеально розкриває смак та користь кожного компонента, слугує гарним доповненням до будь-якого гарніру.
Приготований відварним способом яловичий язик подається разом із подрібненими печерицями. Неповторний смак сиру в поєднанні зі свіжим огірком тонко доповнює страву. Сирний соус до салату, що приготований за авторським рецептом нашого шеф-кухаря, приємно вразить навіть прискіпливого гурмана.
На подушці зі свіжої руколи подаються запечені печериці з ніжними фетою та блакитним сиром. Кислинки додають помідори чері, а неповторної родзинки — соус бальзамік власного приготування та солодка цибуля.
Акцентне прошуто компенсується вершковістю сира брі та димкою кабачка на грилі. Усе це подається на подушці міксу салату із додаванням салатної цибулі, заправленої домашнім медово-гірчичним соусом.
Авокадо та солодкий томат поєднуються з печеним перцем та пікантними оливками. Свіжості додає мікс салату, а незвичності — фірмовий соєво-часниковий соус власного приготування. Композицію завершує посипка з волоського горіха.
Яскравий та пікантний смак подарує сулугуні з беконом та томатами, загорнений у лаваш. Він обсмажується в хоспері на чистих вуглях рослинного походження, завдяки чому страва виходить незвично смачною, корисною та ароматною.
Ароматні та соковиті рулетики із млинців власного приготування — хіт цього року. Вам обов’язково сподобається поєднання обсмаженого в беконі сиру горгонзола зі шпинатом.
Соковита курка з цибулею та спаржевою квасолею огортається карамелізованим на вигляд соусом унагі, який чудово смакує з м’ясними стравами. Цей тандем завжди обирають справжні чоловіки.
Авторський рецепт спаржевої квасолі з лисичками подається із корисною броколі та томатами. Японський солодко-солоний соус унагі додає страві витонченості та більш яскравого смаку.
Гармонійне поєднання дієтичної телятини зі смаженим кабачком, баклажаном, перцем і ароматними печерицями викликає неймовірне смакове блаженство. Увесь секрет прихований у традиційній для китайської кухні техніці приготування — стир фрай.
Справжнє джерело білка — соковита курка з цибулькою в поєднанні з паприкою, що додає пікантності та солодкості. Гостро-солодкий соус дозволяє прискорити обмін речовин та робить м’ясо ідеальним до частування, надаючи йому насиченого смаку та аромату.
Корисний та поживний крем-суп з ірландським лососем та хрустка чіабата сьогоднішнього випікання зарядять енергією на цілий день та наповнять організм вітамінами та мікроелементами.
Наваристий червоний борщ із цілим ребром, обсмаженим на вуглях в хоспері, неможливо уявити без ніжного сала та ароматної часникової пампушки власного випікання.
Улюблена страва всіх часів та народів: тушкований за оригінальним рецептом фарш свинини, огорнений розкачаним тістом та ніжним вершковим соусом бешамель. Неймовірна хрустка скоринка стане чудовим додатком до загального враження.
Найсвіжіше м’ясо лосося порадує тих, хто є фанатом риби та правильно харчується. А м’який аспарагус стане ненав’язливим гарніром до смачного стейка. Рекомендуємо поєднати страву з червоним сухим вином.
Соковита скумбрія — чудовий вибір для ситного обіду чи вечері. Овочі, обсмажені на грилі, зроблять страву особливо смачною. Лаймовий соус додасть кислинки та контрастного смаку.
Половинка найніжнішого курча обсмажується в хоспері, зберігаючи всю соковитість м’яса. Особливого смаку додає картопля по-селянськи в доповненні з пікантною аджикою.
Яскравий смак курячого стегна зі свіжообробленими овочами ВОК за китайською технологією створюють композицію контрастного присмаку. Гостро-солодкий соус від нашого шеф-кухаря стане ідеальним доповненням до м’ясної страви.
Ніжна та соковита телятина зачаровує. Її дивовижний смак стає насправді довершеним у гармонії з ароматним соусом песто. А соковита груша — це кінцевий акорд цього кулінарного шедевра.
Смачна та пікантна страва, що здивує навіть прискіпливого критика. Спробуйте дійсно соковите та м’яке каре з пікантними малиновими нотками. Аромат та насичений смак не залишать вас байдужими.
Справжнє й соковите, ситне й ароматне м’ясо викликає вибух смакових рецепторів. А ніжна картопелька зі скоринкою точно втамує голод, бо швидко подається до вашого столу, й так само швидко зникає!
Справді довершена страва — найсвіжіша свинина з підчеревком, що зводить із розуму своїм насиченим ароматом та соковитістю. Це найулюбленіша частина туші свині кожного українця, яка ідеально поєднується з ніжним картопляним пюре та яєчнею.
Соковитий маринований свинячий биток панірується в борошні та сухарях, обсмажується до золотої хрусткості на соняшниковій олії. Подається з ніжним вершковим маслом та лимоном.
Ви навіть не уявляли, що кукурудза може бути такою. Солодка, свіжа, з ніжним ароматом грилю. Ми змінимо ваше уявлення про кукурудзу — вона просто ідеально пасує до м’ясних страв!
Тримай, поки свіже! Овочі гриль — це ідеальне доповнення до м’яса або повноцінна самодостатня страва, яка обов’язково зачарує своїм ароматом та насиченим смаком. Овочі дійсно можуть бути смачними, бо вони приготовані за авторським рецептом нашого шеф-кухаря.
Неймовірно смачна картопелька нагадує про дитинство. Дивовижний аромат, хрустка скоринка та м’яка серединка. Проста, ситна страва ідеально пасує до овочів чи м’яса. Може бути доповнена будь-якими соусами за вашим смаком.
Ми подаруємо вам спогади родом із дитинства! Печена картопля — це дуже смачно, і тепер зовсім не треба обпікати руки, дістаючи її з попелу. Ароматні, запечені бульби припадуть до смаку й дітям, і дорослим. А як чудово вони поєднуються з овочами та м’ясом… Варто спробувати!
Апетитна картопелька щойно з пательні, що тісно переплелася смаком та ароматом із золотавою цибулею та соковитими грибами. Ніхто не залишиться байдужим, а голод щезне безслідно!
Не кожна дитина буде їсти м’ясо, а ось мітболи — легко. Запечені кульки з м’ясного фаршу від нашого шеф-кухаря в поєднанні з макаронами точно сподобаються всім, хто їх скуштує.
Справжні тоненькі млинці слов’янської кухні — смачне та поживне частування для діточок. Полуничний джем у поєднанні із солодким десертом натурального складу закохує в себе з першого погляду.
Домашнє фірмове тісто огортається ніжним вершковим соусом з додаванням шинки та червоних томатів. Усе щедро посипається двома видами тягучих сирів: пармезаном та моцарелою.
Сири: моцарела, чедер, горгонзола та пармезан, — ідеально підібрані під домашній фірмовий соус «Парус», та гарно і протяжно смакують на хрусткому тісті власного виробництва.
Для любителів пікантного та копченого. Мисливські ковбаски з легкою димкою, запашна салямі та печериці на домашньому тісті у фірмовому соусі, рясно вкриті тягучим вершковим сиром моцарела.
Легкий та корисний варіант десерту, який не зашкодить вашій фігурі — це поєднання солодких, з легкою кислинкою, лісових ягід та ніжного вершкового мусу.
Вологі шоколадні коржі, карамель з арахісом, карамельний мус та вершковий сир подарують неповторний смак та любов у кожному шматочку. Снікерс — класична назва, новий смак.
Гарячий варіант асорті для вашої компанії: смажені у фритюрі курячі крильця та пальчики, хрусткі домашні грінки та тягучі сирні кульки. Подається з трьома соусами: насичений сирний, гостро-солодкий та пікантний часниковий.
Кілограм насолоди: запашні мисливські ковбаски зі свинини та дикої сарни (козулі) із сиром на вірменському лаваші зі свіжим огірком та солодкими томатами. Додатково подається з домашнім хріном.
Для особливих поціновувачів рибних страв пропонується півкілограма сету зі смаженої ароматної корюшки, цибулевих кілець та хрусткого смаженого кальмару. Подається із двома видами соусів власного виробництва: ніжний соус тартар та гострий часниковий.