Домашнє фірмове тісто огортається ніжним вершковим соусом з додаванням шинки та червоних томатів. Усе щедро посипається двома видами тягучих сирів: пармезаном та моцарелою.
Сири: моцарела, чедер, горгонзола та пармезан, — ідеально підібрані під домашній фірмовий соус «Парус», та гарно і протяжно смакують на хрусткому тісті власного виробництва.
Для любителів пікантного та копченого. Мисливські ковбаски з легкою димкою, запашна салямі та печериці на домашньому тісті у фірмовому соусі, рясно вкриті тягучим вершковим сиром моцарела.
Легкий та корисний варіант десерту, який не зашкодить вашій фігурі — це поєднання солодких, з легкою кислинкою, лісових ягід та ніжного вершкового мусу.
Вологі шоколадні коржі, карамель з арахісом, карамельний мус та вершковий сир подарують неповторний смак та любов у кожному шматочку. Снікерс — класична назва, новий смак.