Ви навіть не уявляли, що кукурудза може бути такою. Солодка, свіжа, з ніжним ароматом грилю. Ми змінимо ваше уявлення про кукурудзу — вона просто ідеально пасує до м’ясних страв!
Тримай, поки свіже! Овочі гриль — це ідеальне доповнення до м’яса або повноцінна самодостатня страва, яка обов’язково зачарує своїм ароматом та насиченим смаком. Овочі дійсно можуть бути смачними, бо вони приготовані за авторським рецептом нашого шеф-кухаря.
Неймовірно смачна картопелька нагадує про дитинство. Дивовижний аромат, хрустка скоринка та м’яка серединка. Проста, ситна страва ідеально пасує до овочів чи м’яса. Може бути доповнена будь-якими соусами за вашим смаком.
Ми подаруємо вам спогади родом із дитинства! Печена картопля — це дуже смачно, і тепер зовсім не треба обпікати руки, дістаючи її з попелу. Ароматні, запечені бульби припадуть до смаку й дітям, і дорослим. А як чудово вони поєднуються з овочами та м’ясом… Варто спробувати!
Апетитна картопелька щойно з пательні, що тісно переплелася смаком та ароматом із золотавою цибулею та соковитими грибами. Ніхто не залишиться байдужим, а голод щезне безслідно!
Тандем шинкованої капусти та огірка, заправлений українською соняшниковою олією, ідеально розкриває смак та користь кожного компонента, слугує гарним доповненням до будь-якого гарніру.
Приготований відварним способом яловичий язик подається разом із подрібненими печерицями. Неповторний смак сиру в поєднанні зі свіжим огірком тонко доповнює страву. Сирний соус до салату, що приготований за авторським рецептом нашого шеф-кухаря, приємно вразить навіть прискіпливого гурмана.
На подушці зі свіжої руколи подаються запечені печериці з ніжними фетою та блакитним сиром. Кислинки додають помідори чері, а неповторної родзинки — соус бальзамік власного приготування та солодка цибуля.
Акцентне прошуто компенсується вершковістю сира брі та димкою кабачка на грилі. Усе це подається на подушці міксу салату із додаванням салатної цибулі, заправленої домашнім медово-гірчичним соусом.
Авокадо та солодкий томат поєднуються з печеним перцем та пікантними оливками. Свіжості додає мікс салату, а незвичності — фірмовий соєво-часниковий соус власного приготування. Композицію завершує посипка з волоського горіха.
Німецька традиційна закуска: паштет із качиної печінки на обсмаженому тапасі власного випікання зі шматочком пікантного блакитного сиру, що подається з листом руколи та соусом бальзамік.