Найсвіжіше м’ясо лосося порадує тих, хто є фанатом риби та правильно харчується. А м’який аспарагус стане ненав’язливим гарніром до смачного стейка. Рекомендуємо поєднати страву з червоним сухим вином.
Соковита скумбрія — чудовий вибір для ситного обіду чи вечері. Овочі, обсмажені на грилі, зроблять страву особливо смачною. Лаймовий соус додасть кислинки та контрастного смаку.
Половинка найніжнішого курча обсмажується в хоспері, зберігаючи всю соковитість м’яса. Особливого смаку додає картопля по-селянськи в доповненні з пікантною аджикою.
Яскравий смак курячого стегна зі свіжообробленими овочами ВОК за китайською технологією створюють композицію контрастного присмаку. Гостро-солодкий соус від нашого шеф-кухаря стане ідеальним доповненням до м’ясної страви.
Ніжна та соковита телятина зачаровує. Її дивовижний смак стає насправді довершеним у гармонії з ароматним соусом песто. А соковита груша — це кінцевий акорд цього кулінарного шедевра.
Смачна та пікантна страва, що здивує навіть прискіпливого критика. Спробуйте дійсно соковите та м’яке каре з пікантними малиновими нотками. Аромат та насичений смак не залишать вас байдужими.
Справжнє й соковите, ситне й ароматне м’ясо викликає вибух смакових рецепторів. А ніжна картопелька зі скоринкою точно втамує голод, бо швидко подається до вашого столу, й так само швидко зникає!
Справді довершена страва — найсвіжіша свинина з підчеревком, що зводить із розуму своїм насиченим ароматом та соковитістю. Це найулюбленіша частина туші свині кожного українця, яка ідеально поєднується з ніжним картопляним пюре та яєчнею.
Соковитий маринований свинячий биток панірується в борошні та сухарях, обсмажується до золотої хрусткості на соняшниковій олії. Подається з ніжним вершковим маслом та лимоном.
Тандем шинкованої капусти та огірка, заправлений українською соняшниковою олією, ідеально розкриває смак та користь кожного компонента, слугує гарним доповненням до будь-якого гарніру.
Приготований відварним способом яловичий язик подається разом із подрібненими печерицями. Неповторний смак сиру в поєднанні зі свіжим огірком тонко доповнює страву. Сирний соус до салату, що приготований за авторським рецептом нашого шеф-кухаря, приємно вразить навіть прискіпливого гурмана.