Гарячий варіант асорті для вашої компанії: смажені у фритюрі курячі крильця та пальчики, хрусткі домашні грінки та тягучі сирні кульки. Подається з трьома соусами: насичений сирний, гостро-солодкий та пікантний часниковий.
Кілограм насолоди: запашні мисливські ковбаски зі свинини та дикої сарни (козулі) із сиром на вірменському лаваші зі свіжим огірком та солодкими томатами. Додатково подається з домашнім хріном.
Для особливих поціновувачів рибних страв пропонується півкілограма сету зі смаженої ароматної корюшки, цибулевих кілець та хрусткого смаженого кальмару. Подається із двома видами соусів власного виробництва: ніжний соус тартар та гострий часниковий.
Яскравий та пікантний смак подарує сулугуні з беконом та томатами, загорнений у лаваш. Він обсмажується в хоспері на чистих вуглях рослинного походження, завдяки чому страва виходить незвично смачною, корисною та ароматною.
Ароматні та соковиті рулетики із млинців власного приготування — хіт цього року. Вам обов’язково сподобається поєднання обсмаженого в беконі сиру горгонзола зі шпинатом.
До бокалу вашого улюбленого влучно підійде сирне плато з ніжним фріко, вершковим брі та пікантною горгонзолою. Разом подається паштет з індички та грисині в поєднанні з малиновим соусом та українським медом.
Справжній джентльменський набір для розважливого частування — це атлантичний оселедець зі справжньою українською смаженою картоплею та свіжим огірком. Нам вдалося поєднати страву з традиційною класикою сучасників та козаків, додали ще терте сало та житні грінки.
Легкий та корисний варіант десерту, який не зашкодить вашій фігурі — це поєднання солодких, з легкою кислинкою, лісових ягід та ніжного вершкового мусу.
Вологі шоколадні коржі, карамель з арахісом, карамельний мус та вершковий сир подарують неповторний смак та любов у кожному шматочку. Снікерс — класична назва, новий смак.
Домашнє фірмове тісто огортається ніжним вершковим соусом з додаванням шинки та червоних томатів. Усе щедро посипається двома видами тягучих сирів: пармезаном та моцарелою.
Сири: моцарела, чедер, горгонзола та пармезан, — ідеально підібрані під домашній фірмовий соус «Парус», та гарно і протяжно смакують на хрусткому тісті власного виробництва.
Для любителів пікантного та копченого. Мисливські ковбаски з легкою димкою, запашна салямі та печериці на домашньому тісті у фірмовому соусі, рясно вкриті тягучим вершковим сиром моцарела.