До бокалу вашого улюбленого влучно підійде сирне плато з ніжним фріко, вершковим брі та пікантною горгонзолою. Разом подається паштет з індички та грисині в поєднанні з малиновим соусом та українським медом.
Справжній джентльменський набір для розважливого частування — це атлантичний оселедець зі справжньою українською смаженою картоплею та свіжим огірком. Нам вдалося поєднати страву з традиційною класикою сучасників та козаків, додали ще терте сало та житні грінки.
Яскравий та пікантний смак подарує сулугуні з беконом та томатами, загорнений у лаваш. Він обсмажується в хоспері на чистих вуглях рослинного походження, завдяки чому страва виходить незвично смачною, корисною та ароматною.
Ароматні та соковиті рулетики із млинців власного приготування — хіт цього року. Вам обов’язково сподобається поєднання обсмаженого в беконі сиру горгонзола зі шпинатом.