Німецька традиційна закуска: паштет із качиної печінки на обсмаженому тапасі власного випікання зі шматочком пікантного блакитного сиру, що подається з листом руколи та соусом бальзамік.
Корисний та поживний крем-суп з ірландським лососем та хрустка чіабата сьогоднішнього випікання зарядять енергією на цілий день та наповнять організм вітамінами та мікроелементами.
Наваристий червоний борщ із цілим ребром, обсмаженим на вуглях в хоспері, неможливо уявити без ніжного сала та ароматної часникової пампушки власного випікання.
Ви навіть не уявляли, що кукурудза може бути такою. Солодка, свіжа, з ніжним ароматом грилю. Ми змінимо ваше уявлення про кукурудзу — вона просто ідеально пасує до м’ясних страв!
Тримай, поки свіже! Овочі гриль — це ідеальне доповнення до м’яса або повноцінна самодостатня страва, яка обов’язково зачарує своїм ароматом та насиченим смаком. Овочі дійсно можуть бути смачними, бо вони приготовані за авторським рецептом нашого шеф-кухаря.
Неймовірно смачна картопелька нагадує про дитинство. Дивовижний аромат, хрустка скоринка та м’яка серединка. Проста, ситна страва ідеально пасує до овочів чи м’яса. Може бути доповнена будь-якими соусами за вашим смаком.
Ми подаруємо вам спогади родом із дитинства! Печена картопля — це дуже смачно, і тепер зовсім не треба обпікати руки, дістаючи її з попелу. Ароматні, запечені бульби припадуть до смаку й дітям, і дорослим. А як чудово вони поєднуються з овочами та м’ясом… Варто спробувати!
Тандем шинкованої капусти та огірка, заправлений українською соняшниковою олією, ідеально розкриває смак та користь кожного компонента, слугує гарним доповненням до будь-якого гарніру.
Приготований відварним способом яловичий язик подається разом із подрібненими печерицями. Неповторний смак сиру в поєднанні зі свіжим огірком тонко доповнює страву. Сирний соус до салату, що приготований за авторським рецептом нашого шеф-кухаря, приємно вразить навіть прискіпливого гурмана.
На подушці зі свіжої руколи подаються запечені печериці з ніжними фетою та блакитним сиром. Кислинки додають помідори чері, а неповторної родзинки — соус бальзамік власного приготування та солодка цибуля.