Справжнє й соковите, ситне й ароматне м’ясо викликає вибух смакових рецепторів. А ніжна картопелька зі скоринкою точно втамує голод, бо швидко подається до вашого столу, й так само швидко зникає!
Справді довершена страва — найсвіжіша свинина з підчеревком, що зводить із розуму своїм насиченим ароматом та соковитістю. Це найулюбленіша частина туші свині кожного українця, яка ідеально поєднується з ніжним картопляним пюре та яєчнею.
Соковитий маринований свинячий биток панірується в борошні та сухарях, обсмажується до золотої хрусткості на соняшниковій олії. Подається з ніжним вершковим маслом та лимоном.
Ви навіть не уявляли, що кукурудза може бути такою. Солодка, свіжа, з ніжним ароматом грилю. Ми змінимо ваше уявлення про кукурудзу — вона просто ідеально пасує до м’ясних страв!
Тримай, поки свіже! Овочі гриль — це ідеальне доповнення до м’яса або повноцінна самодостатня страва, яка обов’язково зачарує своїм ароматом та насиченим смаком. Овочі дійсно можуть бути смачними, бо вони приготовані за авторським рецептом нашого шеф-кухаря.
Неймовірно смачна картопелька нагадує про дитинство. Дивовижний аромат, хрустка скоринка та м’яка серединка. Проста, ситна страва ідеально пасує до овочів чи м’яса. Може бути доповнена будь-якими соусами за вашим смаком.
Апетитна картопелька щойно з пательні, що тісно переплелася смаком та ароматом із золотавою цибулею та соковитими грибами. Ніхто не залишиться байдужим, а голод щезне безслідно!
Тандем шинкованої капусти та огірка, заправлений українською соняшниковою олією, ідеально розкриває смак та користь кожного компонента, слугує гарним доповненням до будь-якого гарніру.
Приготований відварним способом яловичий язик подається разом із подрібненими печерицями. Неповторний смак сиру в поєднанні зі свіжим огірком тонко доповнює страву. Сирний соус до салату, що приготований за авторським рецептом нашого шеф-кухаря, приємно вразить навіть прискіпливого гурмана.
Авокадо та солодкий томат поєднуються з печеним перцем та пікантними оливками. Свіжості додає мікс салату, а незвичності — фірмовий соєво-часниковий соус власного приготування. Композицію завершує посипка з волоського горіха.