Соковита курка з цибулею та спаржевою квасолею огортається карамелізованим на вигляд соусом унагі, який чудово смакує з м’ясними стравами. Цей тандем завжди обирають справжні чоловіки.
Авторський рецепт спаржевої квасолі з лисичками подається із корисною броколі та томатами. Японський солодко-солоний соус унагі додає страві витонченості та більш яскравого смаку.
Гармонійне поєднання дієтичної телятини зі смаженим кабачком, баклажаном, перцем і ароматними печерицями викликає неймовірне смакове блаженство. Увесь секрет прихований у традиційній для китайської кухні техніці приготування — стир фрай.
Справжнє джерело білка — соковита курка з цибулькою в поєднанні з паприкою, що додає пікантності та солодкості. Гостро-солодкий соус дозволяє прискорити обмін речовин та робить м’ясо ідеальним до частування, надаючи йому насиченого смаку та аромату.
Корисний та поживний крем-суп з ірландським лососем та хрустка чіабата сьогоднішнього випікання зарядять енергією на цілий день та наповнять організм вітамінами та мікроелементами.